Nørager: Nyholmvej

Nye boligparceller på Nyholmvej i Nørager.

Nørager

Et mindre landsbysamfund med ca. 320 indbyggere. Nørager er en landsby med et stærkt fællesskab og sammenhold. Nørager blev i 2013 kåret som årets landsby.

Pasningsmuligheder, fritid og indkøb

Nørager har en aktiv boldklub, der driver det velfungerende idrætsanlæg nord for byen ved Rygårdevej. Der er børnehave, som drives i et samarbejde mellem kommunen og byens udviklingsselskab. Der er forsamlingshus, dagligvarebutik, cafeteria og vandrehjem. Der ligger også en del virksomheder i Nørager.

Transport og afstande

Der er regionale busforbindelser til Randers og Grenaa. Køretid i bil er Køretid i bil er ca. 45 min til Aarhus, 30 min. til Randers og 30 min. til Grenaa.
Nørager har desuden en delebilsordning, som beboerne i byen er fælles om.

Læs mere om Nørager by og delebilsordningen her

I lokalplanen kan du bl.a. læse, om der der specifikke krav til materialer, taghældning og husets placering på byggegrunden, når man bygger nyt.

Hent lokalplan gældende for Nyholmvej, Nørager (åbner i nyt vindue)

Hent måleblad (åbner i nyt vindue)

Info om jordbundsforhold på Nyholmvej, Nørager

Norddjurs Kommune har fået foretaget geotekniske undersøgelser - Hent rapporten her. 

Ønsker du selv at få foretaget jordbundsundersøgelser inden køb af grunden, skal du kontakte et firma, der kan foretage geotekniske undersøgelser. Du skal altid kontakte Rune Hellegaard Christensen hos Norddjurs Kommune først, hvis du ønsker at få foretaget geotekniske undersøgelser på en af kommunens grunde. 


Klimasikring ved nybyggeri på Nyholmvej, Nørager

Screeningsresultat for Nyholmvej, Nørager: Ingen særlig risiko på denne adresse. 

Norddjurs Kommune har screenet alle udbudte byggegrunde for risiko for skybrud/kraftig regn og havvand/stormflod, så du ved, om der skal tages særlige hensyn til klimasikring, når du planlægger at bygge ny bolig.

Det er i sidste ende boligejerens eget ansvar at sikre boligen imod klimaskader. 

Hvis der ikke er særlig risiko, henviser vi blot til gældende regler for byggeri samt til lokalplanen. 

Tilslutningsbidrag:

Kloak: Ja

Fjernvarme: Nej

El: Ja

Vand: Ja

Se også hvad du selv skal betale, når du køber en byggegrund af Norddjurs Kommune.

Herunder finder du de juridiske dokumenter i forbindelse med salg af byggegrund i Norddjurs Kommune. Er du i tvivl om juridiske forhold eller regler, er du altid velkommen til at kontakte os

Juridiske dokumenter om grundsalg

Salgsvilkår for Nyholmvej, Nørager  Her kan du læse mere om de betingelser, som sælger og køber skal leve op til i forbindelse med salg af en byggegrund i Norddjurs Kommune.

Bl.a. udbud, udstykning, byggemodning og diverse tilslutninger, samt byggepligt/byggefrist, videresalg af grunden og fortrydelsesret. 

Reservationsvilkår

Læs hvilke vilkår der gælder, hvis du gerne vil reservere en byggegrund i 30 dage, mens du undersøger mulighederne for byggeri og økonomi. 

Grundsalg Norddjurs Kommune

Kontakt