Auning: Teglværksvej

 

 

Auning

Auning er et større bysamfund med mange butikker, boligkvarterer og industriområder. Auning har cirka 3.000 indbyggere og er kommunens andenstørste by. 
Naturen spiller en stor rolle i Auning. Byen er omkranset af både skov, marker og en å, der slynger sig gennem landskabet.

Indkøbsmuligheder og fritid 

Auning er en børnevenlig by. Her finder du Auning Skole, idrætscenter, svømmehal, børnehaver, ældrecenter, sundhedshus samt bibliotek, der også fungerer som kulturhus.

Transport og afstande

Auning ligger tæt på det østjyske bybånd med 20 minutter til Randers, 35 minutter til Aarhus og 45 minutter til en international lufthavn.

Læs mere om Auning på: http://auningby.dk

I lokalplanen kan du blandt andet læse, om der der specifikke krav til materialer, taghældning og husets placering på byggegrunden, når man bygger nyt.

Lokalplan

Vejledende højdekurver

Måleblad etape 1

Måleblad etape 2

 

Info om jordbundsforhold på Teglværksvej, Auning:

Norddjurs Kommune har ikke fået foretaget geotekniske undersøgelser på denne adresse. 

Ønsker du selv at få foretaget jordbundsundersøgelser inden køb af grunden, skal du kontakte et firma, der kan foretage geotekniske undersøgelser. Du skal altid kontakte Rune Hellegaard Christensen hos Norddjurs Kommune først, hvis du ønsker at få foretaget geotekniske undersøgelser på en af kommunens grunde. 


Klimasikring ved nybyggeri på Teglværksvej, Auning

Screeningsresultat for Teglværksvej: Området er stærkt præget af skybrud/regnvand - det er indskrevet i lokalplanen og bør håndteres i lokalområdet af beboere. 

Norddjurs Kommune har screenet alle udbudte byggegrunde for risiko for skybrud/kraftig regn og havvand/stormflod, så du ved, om der skal tages særlige hensyn til klimasikring, når du planlægger at bygge ny bolig.

Du kan finde lokalplanen for Teglværksvej her.

Det er i sidste ende boligejerens eget ansvar at sikre boligen imod klimaskader.

Tilslutningsbidrag:

Kloak: Ja

Fjernvarme: Ja

El: Ja

Vand: Ja

Se også hvad du selv skal betale, når du køber en byggegrund af Norddjurs Kommune.

Herunder finder du salgsdokumenter i forbindelse med salg af byggegrund i Norddjurs Kommune. Er du i tvivl om juridiske forhold eller regler, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Mindstepriserne på parcellerne i delområde 2 kan ses her.

Standard købsaftale Teglværksvej

Juridiske dokumenter om grundsalg

Salgsvilkår for Teglværksvej, Auning:

Her kan du læse mere om de betingelser, som sælger og køber skal leve op til i forbindelse med salg af en byggegrund i Norddjurs Kommune.

Bl.a. udbud, udstykning, byggemodning og diverse tilslutninger, samt byggepligt/byggefrist, videresalg af grunden og fortrydelsesret. 

Salgsbetingelser for Teglværksvej, Auning

Reservationsvilkår

Læs hvilke vilkår der gælder, hvis du gerne vil reservere en byggegrund i 30 dage, mens du undersøger mulighederne for byggeri og økonomi. 

Læs reservationsvilkår

Grundsalg Norddjurs Kommune

Kontakt