Gjerrild: Rimsti Bakken

Udsigtsgrunde med naturskøn beliggenhed i nærheden af skov og strand.

rimsti bakken, gjerrild

Rimsti Bakken er beliggende på en sydvendt skråning med en fantastisk udsigt over bøgeskov og det smukke gamle Sostrup Slot. Rimsti Bakken er beliggende i Gjerrild - en hyggelig landsby med et aktivt foreningsliv, populær friskole og børnehave.

Læs mere om grundene i "Naturskøn beliggenhed" (pdf) og "Drømmer du om at bygge nyt hus i naturskønne omgivelser?" (pdf).

Boligområdet, som udbydes til salg, består af parceller til åben lav boligbebyggelse med en maksimal bebyggelsesprocent på 30.

Endvidere udbydes en storparcel til tæt lav boligbebyggelse med en maksimal bebyggelsesprocent på 35

Gjerrild

Gjerrild ligger på den yderste spids af Djursland i et betagende herregårdslandskab med let adgang til kysten og naturen. På den øverste top af byen finder man flotte liebhaver-udstykninger med grunde, der har udsigt til Sostrup Slot. Derudover har Gjerrild en kro og et vandrehjem.

Der er kun ca. 3 km ad cykelsti til en fantastisk børnevenlig badestrand. Fra grundene er der 5 minutters gang til ”Hestehaven” skoven ved Sostrup Slot, hvor der er etableret to store søer samt natur-aktivitetsbane.

Pasningsmuligheder, skole og fritidsliv
I Gjerrild er der et aktivt fællesskab, som står bag forskellige arrangementer, som alle bidrager til liv i byen. Byens indbyggertal er ca. 450.

I Gjerrild er der en børnehave, en friskole og en efterskole.

Transport og afstande
I bil er der er ca. 15 minutter til Grenaa, 45 minutter til Randers og ca. 1 time til Aarhus.

Læs mere om Gjerrild: www.gjerrild.net

I lokalplanen kan du bl.a. læse, om der der specifikke krav til materialer, taghældning og husets placering på byggegrunden, når man bygger nyt. 

Hent lokalplan gældende for Rimsti Bakken, Gjerrild

Hent tegning med koordinater for Rimsti Bakken, Gjerrild

Info om jordbundsforhold på Rimsti Bakken, Gjerrild

Norddjurs Kommune har ikke fået foretaget geotekniske undersøgelser på denne adresse. 

Ønsker du selv at få foretaget jordbundsundersøgelser inden køb af grunden, skal du kontakte et firma, der kan foretage geotekniske undersøgelser. Du skal altid kontakte Rune Hellegaard Christensen hos Norddjurs Kommune først, hvis du ønsker at få foretaget geotekniske undersøgelser på en af kommunens grunde. 


Klimasikring ved nybyggeri på Rimsti Bakken, Gjerrild

Screeningsresultat for Rimsti Bakken: Ingen særlig risiko på denne adresse. 

Norddjurs Kommune har screenet alle udbudte byggegrunde for risiko for skybrud/kraftig regn og havvand/stormflod, så du ved, om der skal tages særlige hensyn til klimasikring, når du planlægger at bygge ny bolig.

Det er i sidste ende boligejerens eget ansvar at sikre boligen imod klimaskader. 

Hvis der ikke er særlig risiko, henviser vi blot til gældende regler for byggeri samt til lokalplanen. 

Tilslutningsbidrag:

Kloak: Ja

Fjernvarme: Nej

El: Nej

Vand: Ja

Se også hvad du selv skal betale, når du køber en byggegrund af Norddjurs Kommune.

Herunder finder du de juridiske dokumenter i forbindelse med salg af byggegrund i Norddjurs Kommune. Er du i tvivl om juridiske forhold eller regler, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Juridiske dokumenter om grundsalg

Salgsvilkår for Rimsti Bakken, Gjerrild 

Her kan du læse mere om de betingelser, som sælger og køber skal leve op til i forbindelse med salg af en byggegrund i Norddjurs Kommune.

Bl.a. udbud, udstykning, byggemodning og diverse tilslutninger, samt byggepligt/byggefrist, videresalg af grunden og fortrydelsesret. 

Læs salgsvilkår for Rimsti Bakken, Gjerrild

Reservationsvilkår

Læs hvilke vilkår der gælder, hvis du gerne vil reservere en byggegrund i 30 dage, mens du undersøger mulighederne for byggeri og økonomi. 

Læs reservationsvilkår

Grundsalg Norddjurs Kommune

Kontakt