Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kan jeg reservere en byggegrund, mens jeg undersøger mine muligheder?

Ja. Du kan reservere en grund i 30 dage, så du har tid til at undersøge muligheder for bebyggelsen på grunden eller finasieringsmuligheder.

Du reserverer en grund ved at henvende dig til Rune Hellegaard Christensen hos Norddjurs Kommune på mail eller telefon. Se kontaktinfo 

Det er gratis at reservere en grund.

På siderne for de enkelte grunde kan du på oversigtkortet se hvilke grunde, der allerede er reserveret – de er markeret med orange.


Der er betingelser for at reservere:

  • En reservation udløber som udgangspunkt efter 30 dage. Er der konkrete begrundelser for at det ikke er tid nok, kan reservationen forlænges med yderligere 30 dage.

  • Ønsker en anden at købe en reserveret grund, har den, der har reserveret grunden, 7 kalenderdage til at meddele kommunen, om man ønsker at købe.

  • Modtager kommunen et væsentlig højere tilbud på grunden end udbudsprisen i reservationsperioden, bortfalder reservationen, da markedsprisen så vurderes højere. Grunden vil herefter blive udbudt offentligt til salg.

  • Alle reservationer bortfalder, når grundene udbydes til salg en gang årligt. Det er ikke muligt at reservere en grund umiddelbart før et planlagt udbud.

Du kan læse reservationsvilkår her (åbner i nyt vindue)


Læs også: Hvad skal du overveje, inden du køber en grund