Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Udsigt fra Bakkesvinget

Auning er det helt rigtige sted for familien Stensgaard, der bor smukt med udsigt på Bakkesvinget.

Hvor bor I?

”Vi bor på Bakkesvinget i Auning.”

Hvorfor købte I grunden?

”Jeg er født og opvokset i Auning. Auning er bare det helt rigtige sted,” siger Maria Louise Stensgaard, der købte grunden i 2006 sammen med sin daværende partner. De byggede huset og flyttede ind i 2007. Siden da har Louise Stensgaard købt ham ud, og i dag bor hun sammen med sin mand Jacob Stensgaard og deres to børn på Bakkesvinget.
”Vi er begge rigtig glade for husets placering halvanden kilometer udenfor bymidten, hvor vi har den skønneste udsigt. Når det er klart vejr, kan vi sidde på vores terrasse og se til Gl. Estrup,” fortæller Jacob Stensgaard.

Hvorfor har I valgt at bo i Auning?

”Auning er det rigtige sted for os,” kommer det prompte fra Louise Stensgaard. Hun fortsætter:

”Vi er en aktiv familie og her er fantastiske løbe- og cykelruter lige uden foran vores dør.”

”Auning er et mindre samfund, hvor vi kender hinanden. Det er et godt og trygt sted for vores børn at vokse op. Her er en god skole og gode pasningsmuligheder. Vi har et rigtig godt foreningsliv med gode idrætsfaciliteter og svømmehal. Vi har alle de butikker, vi har brug for, og så er her kort afstand til Grenaa og Randers,” siger Jacob Stensgaard, der er ejendomsmægler, og derfor har brug for den gode mobilitet.

Undersidebilled Bakkesvinget

Familien Stensgaard foran deres flotte hus på Bakkesvinget.